Bemutatkozás

Varga Krisztinának hívnak kozmetikus és diplomás ápoló képzettséggel rendelkezem.

Húsz évet dolgoztam az egészségügyben, ebből hetet egy megyei kórház bőrgyógyászati osztályán, ami szakmai szempontból meghatározó volt számomra. Természetesen a kozmetika más, de mindenképp segítenek az ott gyűjtött tapasztalatok. Ezekben az években szereztem nagy jártasságot a pubertás, pattanásos bőr tisztításában és ápolásában. Ismerem és tudom, hogy hol van a határ kozmetikai probléma és a bőrgyógyászati eset között.

Eddigi munkavégzésem nagyrészt Magyarországhoz kötődött, de az elmúlt hat évet Ausztriában töltöttem. Elkötelezett kozmetikusnak tartom magam, aki hisz abban, amit egykori mesterétől is tanult. A jól megválasztott kozmetikumok mellett a lelkiismeretes, alapos bőrtisztítás, a jó masszázs technika, ötvözve a modern kor ismereteivel és eszközeivel. Mindez segít megőrizni az arcbőr és más bőrfelületek szépségét, rugalmasságát (esetleg fiatalságát). Azt gondolom, hogy a vendég a kozmetikai kezelésen túl  kikapcsolódni és feltöltődni jön hozzám. A legújabb kozmetikai vívmányok, mint például a gyémántfejes mikrodermabrázió vagy mezotherápia újabb kiváló lehetőségek. Évek óta tapasztalom, hogy milyen látványos javulást lehet elérni a bőrápolásban, a vendégek teljes megelégedettségére.

A régit és ezt az újat ötvözöm a munkámban. Huszonhét év szakmai tapasztalatával, pémium minőségű amerikai és magyar kozmetikumokkal teljesen újan felszerelt kozmetikai szalonomban nagy szeretettel várom kedves vendégeimet.