Kozmetika szalonunkban, ezek a
minőségi kozmetikumok kaphatóak!


Termékcsalád, termék neve, kiszerelése és kiváltott hatásukAzért szeretem és ajánlom vendégeimnek az Institut Esthederm termékeit, mert hatóanyagai nem drasztikusan dolgoznak, hanem gyengéden megtanítják a bőrnek a helyes működést. MIndemellett finom, francia illatokkal ajándékoznak meg bennünket a napi bőrápolási rutinunk alatt.

OSMOCLEAN HIDRATÁLÓ, TÁPLÁLÓ ARCLEMOSÓ TEJ
(200 ml)
Gyengéden tisztítja a bőrt. Kíméletesen távolítja el a sminket és a szennyeződéseket. Azonnali felüdülést nyújt. Tiszteletben tartja a bőrflóra egyensúlyát.
 
OSMOCLEAN GYENGÉD PÓRUSTISZTÍTÓ KRÉM
(75 ml)
Ez a krém az Institut Esthederm emblematikus arcápolójaként gyengéd és lágy tapintású, amely a bőrbe masszírozva a pórusok legmélyére hatol. A bőr "poszívójának" is nevezzük. A bőr felületén és mélyebb rétegeiben is tisztít anélkül, hogy megsértené azt. Minden bőrtípusra, még a legérzékenyebb bőr számára is.
 
OSMOCLEAN BŐRVILÁGOSÍTÓ ARCRADÍR
(75 ml)
Ez egy alap termék, mivel a bőr tisztítása az alapja a bőrápolásnak. Állaga nem szemcsés. Hozzájárul az arcszín világosabbá és egységesebbé tételéhez. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, finomabbá teszi a bőr felszínét és összehúzza a pórusokat. Tiszteletben tartja a bőrflóra egyensúlyát.
 
CELLULÁRIS VÍZ TARTALMÚ ARCPERMET ANTIOXIDÁNSOKKAL
(100 ml)
Az egyedülálló és szabadalmaztatott CELLULÁRIS VÍZ minden Esthederm formula központi hatóanyaga. Ez az arcápoló permet, hasonlóan a bőrben lévő vízhez, tökéletes ozmózisban van a sejtekkel, és megnöveli életerejüket. Ez a víz, amely éppoly hatásos, akár egy szérum, a sejteket megfiatalítja, a bőrt pedig szemmel láthatóan és tartósan szebbé és fiatalabbá teszi.
 
LIFT & REPAIR TERMÉKCSALÁD
A ráncok és a finom barázdák kevésbé lesznek láthatóak, az arc üdébb, fiatalosabb és frissebb lesz. Lifting hatás jelentkezik a bőrfelszínen. Fizikai hatás: azonnali bőrfeszesítés. Biológiai hatás: a bőr mikrofelszíne kisimul. Tartós biológiai hatás: átstrukturálja, regenerálja és feszesíti a bőrt. Az én nagy kedvencem! Az illata visszarepít a gyermekkoromba. Nagymamámnak volt egy ilyen illatú arckréme. Ezt a termékcsaládot használom én is, ez passzol a bőrtípusomhoz.
 
AZ INTENSÍV HIALURONSAVAS TERMÉKCSALÁD
Termékei három különböző típusú hialuronsavból állnak, amelyek intenzíven hidratálják a bőrt, és ösztönzik a hialuronsav természetes előállítását. Hidratál, intenzíven ápolja és feltölti a ráncokat és a finom barázdákat. Újraindítja a sejtek aktivitását, hogy ezáltal a bőr visszanyerje teltségét és feszességét. Kiegészíti a hialuronsav bevitelének hatékonyságát. Mi is az a hialuronsav? Az a bőr „víztárolója”. A hialuron a szervezetünkben természetesen meglévő molekula. A Hyaluronic® olyan szabadalmaztatott, egyedülálló formula, amely képes a bőr legmélyebb rétegeibe is behatolni, hogy vízzel feltöltődve helyreállítsa a szövetek állagát.
 
INTENSIV PROPOLISZ + SZALICIL ACIDOS KONCENTRÁLT SZÉRUM
(30 ml)
Azonnal és tartósan hat a bőrtökéletlenségek és a pórusok megjelenésére. A szalicilsavval dúsított készítmény minimalizálja a maradandó hegek megjelenését, és összehúzza a pórusokat a bőr textúrájának finomítása érdekében. A nyugtató és tisztító hatékonyságáról ismert magas koncentrációjú propolisztartalma, illetve a kiszerelés speciális csöpögtető adagolófej kialakítása célzottan csökkenti a bőr tökéletlenségeinek számát.
 
DERM REPAIR REGENERÁLÓ SZÉRUM
(30 ml)
Ez a regeneráló hatóanyagokat (Repair exkluzív technológia) magas koncentrációban tartalmazó, professzionális szérum a bőr mélyebb rétegeibe hatol, hogy megóvja a bőr tartószövetéinek működőképességét. Minden bőrtípusra, minden korosztály számára.
 
ESTHE-WHITE BŐRVILÁGOSÍTÓ PIGMENTFOLT HALVÁNYÍTÓ ÉS FIATALÍTÓ SZÉRUM
(30 ml)
Az White System program központi elemeként a világosító szérum halványítja a pigmentfoltokat. A magas koncentrációban aktív hatóanyagokat és stabilizált C-vitamint tartalmazó szérum, amely hámlasztja a kialakuló melanint, világosítja a bőrt, és optimalizálja a program egészének hatékonyságát. Felgyorsítja a bőrvilágosító hatást. Ragyogóbbá, világosabbá, egységesebbé teszi az arcszínt, és halványítja a foltokat. Enyhíti és megelőzi az irritációkat és a gyulladásokat. Megőrzi a bőr fiatalságát, valamint serkenti a sejtek életfunkcióit és megnöveli energiájukat. A Esthe-White családhoz még tisztító hab, célzott koncentrátum a pigmentfoltokra és szemkörnyékápoló tartozik.
 
INTENSIV C-VITAMINOS KONCENTRÁTUM
(10 ml)
Csökkenti a pigmentfoltokat és helyreállítja a bőr egyenletességét. Megújítja az arcbőr ragyogását. Kisimítja az apró barázdákat. Az első Institut Esthederm szérum, amely kétféle C-vitamint kombinálva tartós hatást biztosít és láthatóan javítja a bőr minőségét. A tiszta C-vitamin minden egyes használat során frissen aktiválódik (extemporán termék kéttartályos flakonban) az optimális hatékonyság érdekében. ASZKORBINSAV (tiszta c-vitamin) 10% > azonnali hatás. ASZKORBIL-GLÜKOZID (C-vitamin-származék) 2% > Hosszan tartó hatás.
 

Ez a termékbemutató csak ízelítő az Institut Esthederm termékeiből. Ha felkeltettem az érdeklődésed vagy bármiféle bőrproblémával rendelkezel keress meg. Szívesen segítek megtalálni a neked való készítményt. A termékeket ki is próbálhatod nálam az üzletben.